Termék részletek


Tana LINAX Plus alaptisztítószer 10l

Tana LINAX Plus alaptisztítószer 10l
nettó 14 562 Ft, bruttó 18 494 Ft / db
A makacs, tapadó szennyeződéseket, valamint a régi, többrétegű viasz- és önfényező-filmrétegeket könnyen eltávolítja. Építkezések utáni takarításra is ajánlott.
 • LINAX PLUS  Alaptisztítószer  Összetétel:

  Vizes alapú speciális tisztító- és filmbevonatot lemaró szer. Tenzidet (anionos, nemionos), vízben oldódó oldószereket, vízlágyítót és illatanyagot tartalmaz, pH érték: kb. 10

  Hatásmód:

  A makacs, tapadó szennyeződéseket, valamint a régi, többrétegű viasz- és önfényező-filmrétegeket könnyen eltávolítja. Építkezések utáni takarításra is ajánlott. Vízzel jól elegyedik, kellemes, friss illatú.

  Alkalmazási terület:

  Alkalmas mindenfajta padlóhoz, kivéve: bevonat nélküli fapadló.

  Használati utasítás:

  A bevonat-maradványoknak és szennyeződéseknek megfelelően 1:4 - 1:10 arányban hideg vízzel hígítsuk. Oszlassuk el egyenletesen a padlón, várjunk, amíg kifejti hatását, majd kefével vagy géppel súroljuk fel. A feloldódott szennyeződést és bevonat-maradványokat szedjük fel, a padlót öblítsük le tiszta vízzel, majd a vizet töröljük fel.

  Figyelmeztetés:

  A műanyag filmbevonat-maradványok feloldódása után rövid ideig a kezelt felület síkossá válik, ezért ajánlatos mindig csak egy részterületen dolgozni és a tisztítási folyamat alatt megfelelő szellőztetést biztosítani.
  A tárolóedényt bezárva, gyermekektől elzárva kell tárolni! • Cikkszám
  TANA1103685
  Tömeg
  10,3 kg/db
Webáruház készítés