Termék részletek


Tana LONGLIFE diamond magasfényű, extra tartós áp. diszperzió 10l

Tana LONGLIFE diamond magasfényű, extra tartós áp. diszperzió 10l
nettó 31 268 Ft, bruttó 39 710 Ft / db
A kép illusztráció.

A LONGLIFE diamond magas fényű és kopásálló ápoló diszperzió, melyet olyan területekre ajánlunk, ahol elvárás a kiváló optikai hatás és a védőfilm tartóssága.
 • LONGLIFE diamond

  Magas fényű, extra tartós ápoló diszperzió

  Összetétel:
  <5% anionos és neminos tenzidet, valamint tartósítószert tartalmaz. További összetevők: polimerek, speciális viaszok, lágyító és parfümolaj.
  PH-érték: kb. 9.

  Hatásmód:

  A LONGLIFE diamond magas fényű és kopásálló ápoló diszperzió, melyet olyan területekre ajánlunk, ahol elvárás a kiváló optikai hatás és a védőfilm tartóssága.
  Szakszerű felhasználásnál a LONGLIFE diamond kemény és magas kopásállóságú védőfilmet képez, amely ellenálló a mechanikai hatásokkal szemben, és megóvaja a burkolat értékét. Az ápoló hatóanyagok garantálják a legjobb lépésbiztonságot magas frekventáltság esetén is. A LONGLIFE diamond ellenáll a magas igénybevételnek, és kevésbé tapadnak meg felületén a guminyomok és a szennyeződések. A bevonat optikája és tartóssága fokozható Super-High-Speed-eljárással. A LONGLIFE diamond könnyen és gyorsan felvihető a felületre, optimálisan elterül, és száradás után magas fényt biztosít.

  Felhasználási terület:
  A LONGLIFE diamond a kemény, magas kopásállóságú polimres diszperziók közé tartozik, ezért kiválóan használhatjuk PVC, a linóleum és egyéb speciális műanyag padlóburkolatokon. Kezeletlen fára, gumi burkolatokra és polírozott kőpadlóra nem ajánlott.

  Alkalmazás:
  Bevonatolás
  Nagy felületek esetén: a tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del 2 rétegben. Kisebb felületek esetén a SPEEDSTER-t ajánljuk. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél ismételjük meg 2-3 vékony rétegben.
  Hosszú élettartamú bevonatolás
  Az előzőekben leírt bevonatolás és száradás után Super-High-Speed eljárással polírozzuk a felületet. Ezt követően ismételjük meg a bevonatolást és megfelelő száradási idő után ismét polírozzuk a felületet. Az így képzett védőfilm még hosszabb élettartamot biztosít. Felhasználási javaslat 1,5-2 liter/100m2/réteg. A második bevonatolás előtt megfelelő száradási időt biztosítsunk a polírozás miatt.
  Napi tisztítás
  Kisebb szennyeződések esetén alkalmazzunk TAWIP-ot (1%) szóróflakonos eljárással. Nagyobb szennyeződés esetén nedves felmosást alkalmazzunk VIONET-tel vagy SR 13-mal (0,5-1%). Takarító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.
  Spray-cleaner eljárás (restaurálás)
  Egyetlen bevonat sem nyújt 100%-os biztonságot a karcolásokkal szemben (pl. a behordott homokszemcsék miatt). A közlekedési nyomok könnyen eltávolíthatóak a High-Speed-eljárással. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a LONGLIFE diamond-dal 1:3 hígításban.
  Alaptisztítás
  Amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a QUICK STRIPPER-t (PVC) vagy a LINAX PLUS-t (PVC, linóleum) ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

  Professzionális felhasználásra készült termék.

  Fagyérzékeny.

  A biztonsági adatlap megtekintéséhez kattintson ide!

 • Cikkszám
  TANA0702632
  Tömeg
  10,8 kg/db
Webáruház készítés