Termék részletek


Nilfisk ONE BLB10P05AHB15

Nilfisk ONE BLB10P05AHB15
nettó 40 410 Ft, bruttó 51 321 Ft / db
A Nilfisk One tervezésekor Ön volt az elsődleges szempont. Minden modell az új fejlesztésű, kecses "Könnyű Tárolás" funkcióval és ’A’ energiaosztályba sorolással érkezik. A Nilfisk One egy kicsi, könnyen kezelhető porszívó, ezáltal tökéletes kicsi helyiségek, lakóhelyek takarítására. A még egyszerűbb kezelhetőség érdekében a One család minden tagja Click-fit rendszerrel rendelkezik. A Nilfisk One család tökéletes választás kicsi lakásokba, vagy második berendezésnek.

Nilfisk ONE sorozat – a jelen elvárásaira tervezve

Bemutatkozik a NILFISK legújabb porszívócsaládja, a ONE:

-Nilfisk One
-Nilfisk One Reach
-Nilfisk One Clean Air
-Nilfisk One Prime

A Nilfisk One kínálata a jelen elvárásai alapján kerültek le a tervezőasztalokról. Kompakt mérete elősegíti a könnyű tárolhatóságot a kezelhetőséggel, teljesítménnyel vagy stílusossággal kapcsolatos kompromisszumok nélkül!

A jelenkor sajátossága a lakóterek zsugorodása, aminek következtében minden tér és terület egyre értékesebbé válik. A Nilfisk One sorozat kialakításakor ez a tény kiemelt fontossággal bírt. A gépek kis mérete nagyban megkönnyíti a tárolást, a speciálisan kialakított tárolóöv pedig a gégecső masszív és helytakarékos elhelyezését teszi lehetővé.

Rengeteg időt felszabadít, ha egy pici méretű berendezés olyan tisztítási teljesítményt biztosít, amit csupán egy nagyobb méretű géptől várhatna el. Az egyszerűen használható szívóerőszabályzó lehetővé teszi, hogy egy könnyed mozdulattal a munkafolyamathoz szükséges mértékű legyen a szívóerő, a porszívó tartozéktárolója, a porzsák-telítettségvisszajelző és a könnyű manőverezhetőség pedig eddig nem látott mértékben egyszerűsíti le a háztartási porszívózási feladatot.

Ahogy az elvárható a ONE család teljesítmény és energia-felhasználási mutatói is felülmúlhatatlanok:

*EPA10-es és HEPA13-as szűrők gondoskodnak a szennyeződésmentes kimenő levegőről (a ’Clean Air’ és a ’Prime’ modellek HEPA13-as szűrővel rendelkeznek)
*’C’ osztályú porfelszívás szőnyeg-, és a’A’ osztályú keménypadló felületről
*’C’ osztályú emissziós mutató (’A’ osztályú besorolás a ’Clean Air’ és a ’Prime’ modellek esetében)
*’A’ energiaosztályba sorolás a minimum 500 óra élettartamra tervezett 700 wattos motornak köszönhetően

Mindezek tetejébe 6 különböző szín áll rendelkezésre, a lakótér színeihez igazíthatóan.

A Nilfisk One porszívócsalád megszületése egy újabb példa a Nilfisk által közvetített modernitással ötvözött minőségi mérnöki munkára.

Nilfisk – Gondolunk Önre és a bolygóra

*könnyű tárolhatóság – ennek az apró gépnek a tárolása nem okozhat gondot. Egyszerűen tekerje a csövet a gép köré, és már be is fér a legkisebb tárolóba is.
*kis méret & könnyű kezelhetőség – egyszerű manőverezhetőségével lehetővé teszi a legszűkebb terekben való munkavégzést is
*tisztítási teljesítmény – ’C’ osztályba sorolás szőnyeg felületen, ’A’ osztályú teljesítmény kemény padlón
*energiatakarékosság – ’A’ energiaosztályú besorolásának köszönhetően akár 50%-al csökkenthető az éves energiafelhasználás
  • Cikkszám
    NIL128390109
    Tömeg
    4,5 kg/db
Webáruház készítés